Skip to content
Sport

Cel mai scump cocktail din lume: Ce conţine băutura care costă 11.500 de euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costă 11.500 de euro, iar băutura este dedicată actriţei şi cântăreţei Grace Jones, celebră pentru apariţia în filmul „Perspectiva unei crime” din seria „James Bond”, alături de Roger Moore, în 1982.

Restaurantul Gigi, din cartierul londonez Mayfair, a lansat cocktailul în prezenţa actriţei şi cântăreţei de origine jamaicană Grace Jones, în vârstă de 66 de ani, care a venit la evenimentul organizat vineri seară însoţită de artistul britanic Boy George, potrivit mediafax.ro.

„The Gigi”, cum este numită băutura, este o reinterpretare a cocktailului din şampanie preferat de clienţii bogaţi din Mayfair, folosind un amestec de produse alcoolice de renume şi foarte scumpe, arome amare şi zahăr, peste care se adaugă fâşii de foiţe de aur.

Potrivit reprezentanţilor restaurantului, preţul uriaş al băuturii include costurile pentru fiecare sticlă de alcool folosită, cantitatea fiind suficientă pentru 12 pahare de băutură.

Cesare Papagna, managerul restaurantului, a declarat că a dorit să-i ofere vedetei Grace Jones ceva „cu adevărat special”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *