Cele mai frumoase târguri de Crăciun din România în 2023

Sursa foto: Facebook

Pe lângă mâncare, cadouri, slujba de Crăciun și timpul petrecut cu familia, această sărbătoare îi face pe români să iasă din case și să se bucure de atmosfera care plutește în aer.  

De la luminițele și decorațiunile din oraș, până la mirosul de vin fiert de la târgurile de Crăciun, perioada sărbătorilor de iarnă este un moment special pentru a te plimba pe jos. Și dacă vrei să deguști și câteva specialități dulci sau sărate de la târguri, atunci o plimbare e cu atât mai mult binevenită. România se mândrește cu o mulțime de târguri de Crăciun în 2023, iar locuitorii Capitalei au la dispoziție trei astfel de evenimente.

Capitala României este, cu siguranță, un loc special de Crăciun. Cele trei târguri de Crăciun din București se deschid încă de la sfârșitul lunii noiembrie, iar locuitorii Capitalei au o varietate de evenimente la care pot participa în această iarnă.

Pe 30 noiembrie, Primăria Capitalei a anunțat că se vor aprinde luminițele de Crăciun, iar orașul va căpăta un aer de poveste. Decorațiunile din acest an au costat cinci milioane de lei „în urma solicitărilor venit din partea bucureștenilor”, a spus Nicușor Dan.

Cel mai important târg de Crăciun se va ține în Piața Constituției și se deschide pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: