Skip to content
Sport

Cele mai inventive decorațiuni pentru masa de Paști FOTO

casamea.ro

Sărbătoarea Paștilor vine cu vreme caldă, culori de primăvară și o puzderie de decorațiuni. Dacă îți dorești o masă pe cât de gustoasă, pe atât de stilată, iti oferim câteva sfaturi de decorare a mesei de Paști.

Un Paști în stil clasic se definește mai ales prin calitatea ornamentelor: vase argintate, sfeșnice din metal, decorațiuni din ceramică fină. Pentru masă sunt indicate țesături fine, albe sau uni. Să nu uităm că simplitatea este mereu elegantă, deci fața de masă nu trebuie să conțină neapărat motive pascale sau imprimeuri bogate.

http://www.casamea.ro masa paste

Un efect decorativ remarcabil îl vor avea vasele din ceramică în formă de pui sau iepurași sau dacă ești în căutarea unei variante mai simple și creative, o alternativă ar fi aranjarea șervetelor în formă de iepurași, se arată într-un articol realizat de casamea.ro.

http://www.casamea.ro iespuras

Chiar dacă stilul clasic este mai rigid, nu te lasă pradă tentației de a asorta totul. Dacă alegi 2,3 culori de bază (așa cum cere regula), completează-le cu puține culori de accent care să susțină dominantele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *