Skip to content
Sport

Celebrul bucătar Anthony Bourdain a murit la vârsta de 61 de ani

ABC News

Anthony Bourdain, celebrul bucătar-șef și scriitor, a murit vineri, la vârsta de 61 de ani.

Anunțul despre decesul faimosului bucătar a fost făcut de către CNN.com, care menționează că a fost vorba despre o sinucidere.

„Cu mare tristețe confirmăm moartea prietenului și colegului nostru, Anthony Bourdain. Dragostea lui pentru aventură, prieteni noi, mâncare și băutură bună și poveștile remarcabile din întreaga lume l-au făcut un povestitor unic.Talentele sale nu au încetat să ne uimească și ne va lipsi foarte mult „, a scris CNN.

Bourdain se afla în Franța, acolo unde lucra la un nou episod din apreciatul său show produs de CNN, „Parts Unknown”. Prietenul său, Eric Ripert, l-a găsit pe Bourdain fără semne vitale în camera sa de hotel.

Prin intermediul cărților și al producțiilor sale TV, Anthony Bourdain a explorat condiția umană și a ajutat oamenii să privească și să gândească diferit despre mâncare, călătorii și despre ei înșiși. Totodată, Bourdain a susținut populațiile marginalizate și a luptat pentru condiții mai bune de lucru în restaurante.

De asemenea, Bourdain a câștigat aproape toate premiile pe care le-ar fi putut primi în cadrul industriei, mai adaugă CNN.

Puteți citi mai multe AICI.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *