Skip to content
Politică

Centenarul Marii Uniri. Rareș Bogdan: Ține exclusiv de noi pentru ca România să arate altfel! EXCLUSIV

Cotidianul

Sâmbătă, 1 decembrie, se sărbătorește mult așteptatul Centenar. Concret, se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire. În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura cu jurnalistul Rareș Bogdan.

Astfel, realizatorul emisiunii „Jocuri de Putere” a transmis un mesaj de încurajare românilor în care oferă încrederea că lucrurile vor lua o turnură pozitivă în privința României, iar acest lucru se poate face doar prin luptă și nu prin abandonul țării noastre.

„Să aibă încredere și să nu abandoneze nici țara, nici neamul. Să se gândească chiar dacă astăzi le este foarte greu, celor din urmă cu 100 de ani le era și mai greu și au reușit să făurească o țară. Să nu se gândească că lucrurile vor rămâne așa în România dacă astăzi au ajuns să ne conducă cei mai proști dintre noi, cei mai aculturali, grobieni, mulți infractori și foarte puțini campioni sau olimpici.

Am încredere că lucrurile vor arăta la un moment dat altfel și asta ține exclusiv de noi pentru ca România să arate altfel. Trebuie să credem noi că putem să o schimbăm, iar eu cred foarte sincer că nu abandonarea este soluția, ci lupta. Să nu uite să iubească România în fiecare zi”, a declarat în exclusivitate Rareș Bogdan pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *