Skip to content
Politică

Centura Capitalei și DN1, blocate. Accidente, în lanț

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) informează că marți, 5 ianuarie, pe Centura Capitalei și pe DN1, sensul Ploiești-București, circulația este îngreunată din cauza unor accidente rutiere.

Potrivit IGPR, pe șoseaua de centură a Capitalei se circulă îngreunat din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme. Accidentul a avut loc la kilomentrul 65, în zona orașului ilfovean Chitila.

" "
" "

În același județ, precizează sursa citată, pe sensul Ploiești-București al DN1, se circulă îngreunat în zona localității Ciolpani, din cauza unui eveniment în care au fost implicate un autobuz și un autoturism.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunțate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii sau a vreunui eveniment rutier, nici artere pe care să fie instituite restricții de tonaj.

Întrucât până astăzi la prânz este în vigoare o informare meteorologică, potrivit căreia vremea se va menţine rece în toată ţara, se vor înregistra temperaturi coborâte (ger noaptea şi dimineaţa) și există riscul formării poleiului (atenționare nowcasting pentru județele Tulcea și Constanța, până la ora 09.25), IGPR recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului şi să mărească distanţa în mers, potrivit realitatea.net.

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *