Skip to content
Societate

Ceremoniile dedicate prinţului Philip vor ţine cont de restricţiile pandemice

facebook.theroyalfamily.

Din cauza pandemiei de coronavirus şi în lumina recomandărilor guvernamentale aflate în vigoare, precum şi a măsurilor de distanţare socială, Majestatea sa Regina Elisabeta a II-a are în vedere organizarea unor funeralii şi a unor ceremonii care să ţină cont de acest context, conform unui mesaj postat pe site-ul oficial al monarhiei britanice.

Detaliile cu privire la ceremoniile dedicate prinţului vor fi anunţate ulterior. În conformitate cu recomandările de sănătate publice, publicul larg este rugat să nu se adune în grupuri mari, şi să nu viziteze reşedinţele regale pentru a-i aduce un ultim omagiu prinţului Philip.

De asemenea, ţinând cont de contextul pandemic actual, oamenii sunt sfătuiţi să facă donaţii în scopuri caritabile în loc să cumpere buchete de flori pe care să le ducă la reşedinţele regale, în memoria lui Philip, duce de Edinburgh.

Pe site-ul www.royal.uk a fost deschisă o Carte de Condoleanţe online, pentru oricine va dori să lase un mesaj în amintirea prinţului Philip. Steagurile au fost coborâte în bernă la toate reşedinţele regale. Steagul Regal va continua să rămână ridicat la Castelul Windsor, unde regina îşi are reşedinţa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *