Skip to content
Societate

Cererea de locuințe noi din București și împrejurimi este de circa 45.000 de unități

DezvoltatorImobiliar.ro

Ediția Imobiliarium din 17 – 19 mai va cuprinde circa 22.000 de locuințe, peste jumătate din cererea de locuințe noi  din Capitală și împrejurimi. De asemenea, această ediție vine în întâmpinarea vizitatorilor cu o componentă de educație financiară, respectiv instrumente dedicate și de educație financiară, scrie digi24.ro.

Fiind un târg dedicat sectorului rezidențial, ne-am concentrat, încă de la prima ediție, pe rigurozitatea procesului de selecție, respectiv promovarea dezvoltatorilor și ansamblurilor care pun accent pe calitatea construcțiilor. Așadar, la cea de-a cincea ediție Imobiliarium, aducem în atenția vizitatorilor peste 22.000 de imobile, ce reprezintă peste circa 50%din cererea de noi locuințe propuse spre vânzare în zona București – Ilfov, multe dintre acestea însoțite de extra beneficii și discounturi”, a declarat Adrian Stănescu, Project Manager Imobiliarium.

Locuințele disponibile sunt grupate în 87 de ansambluri rezidențiale și cumulează peste 1.200.000 de mp utili, din portofoliul a-65 de dezvoltatori. De asemenea, oferta actuală propune și o gamă variată de beneficii, precum facilități tehnologice, construcții din materiale sustenabile locuri de parcare, bucătării mobilate sau finisaje, incluse în preț. Totodată, pe timpul desfășurării evenimentului, cei interesați de achiziționarea unei locuințe pot obține anumite reduceri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *