Skip to content
Politică

Cererea de ridicare a imunităţii lui Valerian Vreme discutată luni de deputați

Conform deciziei luate de Biroul permanent, plenul Camerei Deputaţilor va dezbate şi va vota luni cererea DNA privind încuviinţarea începererii urmăririi penale a deputatului independent Valerian Vreme.

Ședinţa de plen va avea loc la ora 15,00 și vizează dosarul Microsoft în care Vreme este acuzat de DNA de abuz în serviciu în perioada în care a fost ministru al Comunicaţiilor.

„Luni la ora 15,00 are loc şedinţa de plen, un singur punct pe ordinea de zi, cererea Parchetului General pentru ridicarea imunităţii domnului deputat Valerian Vreme votată de către comisie şi raportul primit aseară. Aş vrea să vă spun încă o dată că nu ne facem scut în faţa niciunui deputat care are probleme cu legea, am demonstrat şi în decembrie anul trecut şi pe parcursul celor doi ani că legislaţia şi Regulamentul se aplică fără discuţie. Eu voi vota pentru ridicarea imunităţii. Cred că domnul deputat se poate apăra în faţa Justiţiei, care este independentă şi cred întotdeauna că Justiţia în România nu are ingerinţe politice şi poate ca domnul deputat să-şi probeze nevinovăţia cu privire la acuzele care se aduc de către DNA în mandatul pe care l-a avut ca ministru al Comunicaţiilor”, afirma miercuri, după ședința Biroului Permanent al Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *