Skip to content
Politică

Cetățenia lui Băsescu a fost retrasă. Anatol Șalaru, acuzații devastatoare la adresa lui Dodon EXCLUSIV

politik.md

Magistrații de la Curtea Supremă de Justiție s-au răzgândit după ce au amânat ședința de judecată în dosarul „Băsescu vs Dodon”, la nici patru ore, totuși au luat o decizie. Aceștia au respins recursul fostului președinte al României, Traian Băsescu.

În acest context, PSnews.ro a obținut în exclusivitate o reacție din partea preşedintelui Partidului Unităţii Naţionale (PUN), Anatol Şalaru, care a comentat în termeni extrem de duri decizia magistraților.

Concret: Șalaru a ținut să sublinieze că verdictul Curții Supreme trezește multe nedumeriri și pune multe semne de întrebare, adăugând chiar că ceea ce s-a întâmplat ”este la fel de grav ca și anularea scrutinului electoral la alegerile locale din Chișinău”.

REGĂSIȚI AICI ARTICOLUL INTEGRAL.

1 comentariu la “Cetățenia lui Băsescu a fost retrasă. Anatol Șalaru, acuzații devastatoare la adresa lui Dodon EXCLUSIV

  1. Adica Romania da Rep.Moldovaenergie electrica si gaz la preturi modice,acorda cetatenia fara costuri,acorda burse elevilor si studentilor si aceasta asa-zisa tara trateaza un fost sef al statului roman,cu refuz de cetatenie !! Cred ca ar fi bine sa luam in seama acest act de refuz si rezultatul referendumului din anii 90 cand cetatetii Rep.Moldova au refuzat unirea cu Romania si sa procedam in consecinta !! Dragoste cu sila nu se poate !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *