Skip to content
Politică

CExN PSD la Neptun alături de Tăriceanu și Toader. Două teme majore pe agendă

psd-ploiesti.ro

Comitetul Executiv Național (CExN) al PSD se reunește vineri la Neptun alături de președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, și de ministrul Justiției, Tudorel Toader. Vedeți care vor fi principalele două teme de pe agenda discuțiilor.

Evenimentul este programat pentru ora 12.00, social-democraţii urmând să discute despre priorităţile legislative ale noii sesiuni parlamentare, precum şi despre proiectul privind modificarea legilor justiţiei, transmite News.ro.

Precedenta reuniune a CEx a avut loc în urmă cu două luni, când a fost votată lista membrilor Cabinetului Tudose. Astfel, şedinţa de la Neptun are şi rolul de pregătire în perspectiva sesiunii parlamentare care va începe la 1 septembrie.

Preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, a comentat joi reacţiile generate de modificările la legile justiţiei anunţate de către ministrul Tudorel Toader, apreciind că „s-au grăbit toţi, inclusiv preşedintele” şi spunând că reacţia instantanee la nişte propuneri enunţate i se pare o abordare ori pur personală, ori superficială.

Chestionat care a fost prima sa reacţie faţă de modificările anunţate, liderul PSD a spus că el nu reacţionează imediat, nu se năpusteşte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *