Skip to content
Politică

Cezar Preda, scenariu pentru campania electorală: „A schimbat radical!”

Fostul deputat Florin Popescu a fost condamnat definitiv, luni, de Înalta Curte de Casație și Justiție la doi ani închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat că a cerut zeci de tone de pui grill pe care le-a distribuit în scop electoral la alegerile locale din 2012.

În acest context, deputatul PNL Cezar Preda a reacționat, în cadrul unei emisiuni televizate la Antena 3 TV, după condamnarea lui Popescu.

Astfel, în opinia fostului lider PDL, Cezar Preda, sentințele date de justiție în ultima vreme vor schimba modul de a face campanie electorală.

”Ceea ce se întâmplă acum cu aceste denunțuri, cu aceste descoperiri, procese, a schimbat radical orice campanie electorală a oricărui partid din România. Nu există partid să nu se fi acuzat unul pe altul că are mai multe bannere decât avea declarate, că era plin orașul de tot felul de outdoor.

Domnul Florin Popescu a făcut campanie pentru multe partide. A fost în foarte multe partide – cred că în toate. Cu părere de rău pentru ceea ce se întâmplă și pentru colegii care acum sunt denunțați pentru faptul că au fost sprijiniți în campanie de oameni de afaceri, se va schimba radical modul de a face politică”, a spus Cezar Preda, potrivit antena3.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *