Skip to content
Politică

Cezar Preda reacţionează dur la acuzaţiile lui Ponta: Om care preferă să dea cu copitele! EXCLUSIV

" "

Contactat de PSnews.ro, deputatul PNL Cezar Preda a comentat declaraţia de marţi a lui Victor Ponta, fostul premier acuzându-l că ar fi „informator”.

Astfel, Preda a spus despre Ponta că „jigneşte fără să aibă vreo dovadă”, precizând că respinge cu fermitate „asemenea inepţii”.

„Este de noaptea minţii. Va ajunge rău săracul om şi a fost primul ministru al României. Aruncă cu lături în tot ce mişcă crezând că va ieşi la mal. Nu va ieşi, se va înfunda. Jigneşte fără să aibă vreo dovadă. A trecut de la ofiţerii vicepreşedinţi din PSD la PNL, SIE, SRI. Nu ştiu unde să mai vrea să se mai ducă, dar se duce omul. N-are rost să intru în amănunte. Ponta este ceea ce vede lumea acum. Acum îşi dă seama România cine ne-a condus pe noi. Resping cu fermitate asemenea inepţii. Am văzut că toată lumea se leagă acum de oameni care trebuie să ia o decizie, că nu eu am scos pe gură nişte tâmpenii, ci alţii, iar noi în calitatea noastră de parlamentari într-o comisie blamată (n.r. comisia SRI), când am încercat să spunem că trebuie să-i chemăm să spună ce ştiu, au început să dea din copite. Asta este reacţia unor oameni care atunci când trebuie să dea socoteală preferă să dea cu copitele”, a declarat deputatul Cezar Preda, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *