Skip to content
Economie Societate

CFR Călători introduce servicul de transport suburban pentru București și redeschide Gara Băneasa

Gara București Băneasa va fi redeschisă operării comerciale permanente ca urmare a introducerii de noi servicii de transport de călători în zona Bucureștiului, a anunțat miercuri directorul de comunicare al operatorului feroviar național, Adrian Vlaicu, citat de profit.ro.

„Noi cei de la CFR Călători vom introduce un nou serviciu de transport periurban în zona București. Vom introduce trenuri București – Fundulea și în acest sens vom redeschide Gara Băneasa pentru traficul comercial de călători din decembrie, odată cu noul plan de Mers al Trenurilor”, a spus Adrian Vlaicu.

CFR Călători informează că, începând cu data de 15 decembrie 2019, va intra în vigoare noul Mers al Trenurilor 2019-2020, care va fi valabil până la data de 12 decembrie 2020. Astfel, va fi introdus pentru prima dată serviciul de transport suburban pentru municipiul București, pe rutele: București Nord – București Băneasea – Fundulea și București Nord – Chitila – Buftea. Ca urmare a lansării acestui serviciu, Gara București Băneasa va fi redeschisă operării comerciale permanente, pentru trenurile care circulă pe Magistrala 800, cu excepția celor fără oprire pe întreaga distanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *