Skip to content
Societate

CFR Călători: Pasagerii îşi pot transporta gratuit schiurile în vagoanele de clasa a doua, în limita spaţiului disponibil

Inquam Photos / George Călin

Pasagerii trenurilor CFR Călători îşi pot transporta schiurile sau snowboardurile gratuit în vagoanele de clasa a doua, ca bagaj de mână, în limita spaţiului disponibil bagajelor de mână şi cu condiţia ca acestea să nu îi incomodeze pe ceilalţi pasageri, informează vineri CFR Călători, într-un comunicat.

Pe de altă parte, compania recomandă celor care merg cu trenul la final de săptămână în staţiunile montane să achiziţioneze „Biletul de weekend”, pentru a obţine reduceri de la 15% până la 35% pe orice rută tur-retur, cu orice tip de tren, la clasa 1 sau la clasa a 2-a (vagon clasă sau cuşetă), în funcţie de numărul weekend-urilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4), condiţia fiind ca ruta să fie aceeaşi.

Astfel, folosind „Biletul de weekend”, un bilet Bucureşti – Braşov poate ajunge la 32,95 de lei, în loc de 48,60 lei – preţul standard la tren Interregio. De asemenea, un „Bilet de weekend” poate ajunge la preţul de 12,90 de lei pentru traseul Bucureşti – Predeal, în loc de 19,30 lei – tariful standard la tren Regio Expres.

Achiziţionarea „Biletului de weekend” se poate face numai de la casele de bilete cu emitere în sistem Xsell din gări şi agenţii de voiaj CFR., potrivit Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *