CFR Cluj nu a avut milă de Sepsi. Clujenii s-au impus, scor 3-0, într-un meci restant din Superliga

Sursă foto: realitatea.md
Sursă foto: realitatea.md

CFR Cluj a fost victorioasă în fața Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-0 (1-0), pe teren propriu, într-un meci restand din etapa a cincea a Superligii de fotbal.

CFR Cluj a deschis scorul prin grecul Panagiotis Tachtsidis (41 – penalty), după un henț comis în propriul careu de Adnan Aganovic. După pauză clujenii s-au despris decisiv prin reușitele semnate de Mario Camora (70) și Daniel Bîrligea (81), ambii întrați pe teren în a doua repriză.

”Veteranul” Camora a marcat pentru al treilea meci consecutiv.

Sepsi OSK Sfântul Gheorghe a avut o bară la 1-0 pentru CFR, prin Florin Ştefan (ex-CFR), în min. 51. Pentru cei de la Sepsi OSK este a patra înfrângere consecuivă din campionat.

CFR în meciurile jucate acasă din acest sezon cinci victorii şi un egal.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: