Skip to content
Societate

CFR: Nu există secţii de cale ferată închise

clubferoviar.ro

Sâmbătă dimineaţa nu existau secţii de cale ferată închise dar se circula în condiţii de iarnă pe întreaga reţea, potrivit unui comunicat remis de CFR SA.

Traficul feroviar este adaptat la condiţiile meteo nefavorabile, fiind înregistrate temperaturi negative în majoritatea judeţelor, precizează operatorul feroviar naţional.

În aceste zile sunt necesare verificări suplimentare atât la linii, la macazuri, dar şi la materialul rulant pus in circulaţie„, se menţionează în comunicatul CFR SA.

Potrivit sursei citate, personalul CFR SA din cadrul comandamentelor este în permanentă legătură cu operatorii de transport, iar când apar situaţii în care sunt necesare intervenţii punctuale de remediere a unor deranjamente la componentele infrastructurii, se intervine operativ, astfel încât să fie menţinut operaţional traficul pe toate magistralele feroviare.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *