CFR SA – Autotren lovit de un tren Regio între staţiile Târgu Frumos şi Ruginoasa

cale ferată CFR
Sursa foto: CFR Infrastructura

Un autotren la fost lovit de tren vineri, la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între staţiile Târgu Frumos şi Ruginoasa, locomotiva şi sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact fiind avariate. De asemenea, circulaţia altor patru trenuri a fost perturbată.

”Astăzi, 12 iulie 2024, în jurul orei 12:30, ca urmare a neasigurării unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între staţiile Târgu Frumos şi Ruginoasa, s-a produs lovirea unui autotren încărcat cu cereale de către trenul R 5605, la km 17+200. Din informaţiile transmise de la faţa locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul R 5605 Iaşi – Suceava Nord nu au fost răniţi, însă urmare acestui incident rutier s-a produs avarierea locomotivei şi un deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact, pe ambele fire de circulaţie de la Paşcani la Târgu Frumos”, anunţă vineri Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Până la repunerea sub tensiune a liniei de contact, într-o primă etapă pe firul II, 4 trenuri Regio – R 11462 (Suceava Nord – Iaşi), R 6441 (Iaşi – Paşcani) şi R 5604 (Suceava Nord – Iaşi) – vor staţiona temporar în gările adiacente, acestea urmând să fie reînscrise în circulaţie după finalizarea intervenţiilor necesare pentru restabilirea sistemului de alimentare cu energie electrică a liniei de contact.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: