Skip to content
Politică

CFR-ul lui Drulă arde la propriu, iar ministrul deontolog o arde și el pe propagandă și reformă pe hârtie, spune Silviu Mănăstire: „Cea mai schizoidă guvernare!”

psnews.ro

Într-o postare pe pagina de Facebook Dosar de Politician, jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire reacționează după ce locomotiva unui tren de călători a luat foc, traficul feroviar fiind blocat între Timișoara și Arad. „Cefereul lui Drulă arde la propriu, iar ministrul deontolog o arde și el pe propagandă și reformă pe hârtie”, este de părere jurnalistul de investigații.

CITIȚI ȘI: Locomotiva unui tren de călători a luat foc, traficul feroviar este blocat între Timișoara și Arad

„Cefereul lui Drulă arde la propriu, iar ministrul deontolog o arde și el pe propagandă și reformă pe hârtie!
Este de departe cea mai schizoidă guvernare a ultimilor 20 de ani, cu o diferență atât de mare între promisiuni și ce se întâmplă în realitate.
Băieții ăștia nu sunt în stare să asigure mentenanța serviciilor publice esențiale: transport în siguranță, colectarea gunoiului, energie electrică la prețuri rezonabile, apă caldă în marile orașe, spitale în care nu riști să mori în incendii etc, darămite să facă mari reforme structurale.
Guvernarea devine o șaradă în care niște hămesiți #oameninoiinpolica căpușează exact ca pesedistii resursele publice, își angajează prietenii și oamenii de partid “la stat” și dau tunuri de genul “hai sa privatizam Salrom” sau sa închidem CFR Marfa, să aibă multinaționalele cota de piața mai grasa…”, scrie Silviu Mănăstire.

3 comentarii la “CFR-ul lui Drulă arde la propriu, iar ministrul deontolog o arde și el pe propagandă și reformă pe hârtie, spune Silviu Mănăstire: „Cea mai schizoidă guvernare!”

  1. Problema CFR MARFA ramane intr-un con de umbra, dupa ce ministrul transporturilor Catalin Drula ne ameteste cu declaratii optimiste si aceeasi placa blocata pe „greselile din anii precedenti”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *