Skip to content
Politică

CFR vrea să se modernizeze: s-a lansat licitația pentru consultanță

cotidianul.ro

Compania ce administrează rețeaua de căi ferate din România, CFR SA, dorește servicii de  consultanță pentru modernizarea unui secțiuni feroviare, astfel că a anunțat lansarea unei licitații.

Anunțul apărut în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) vizează obținerea de servicii  consultanţă în domeniul managementului execuţiei si pentru verificarea execuţiei lucrărilor de constructii aferente proiectului „Reabilitarea liniei de cale ferată Brasov – Simeria, componentă a Coridorului Rin – Dunăre, pentru circulaţia cu viteza maximă de 160 km/h, secţiunea Braşov – Sighişoara, subsecţiunile: 1. Braşov – Apaţa si 3. Caţa – Sighişoara”, relatează News.ro.

Coridorul IV pan-european face legătura între oraşele germane Dresda şi Nurnberg şi metropola turcească Istanbul, cu trecere prin Cehia, Austria, Ungaria, România şi Bulgaria. Porţiunea românească a coridorului IV are circa 800 de kilometri, fiind cuprinsă între Curtici, judeţul Arad, şi Constanţa, pe traseul Curtici-Arad-Simeria-Sighişoara-Braşov-Bucureşti-Constanţa.

Garanția de participare are valoarea de 250.000 de lei, în timp ce garanția de bună execuție va fi de 10% din valoarea contractului sectorial, fără TVA. Termenul limită de depunere a cererilor de documente sau pentru acces la documente este 13 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *