Skip to content
Magazin

Charlie Watts, toboșarul legendarei trupe Rolling Stones, a murit la vârsta de 80 de ani

variety.com

Bateristul Rolling Stones, Charlie Watts, a murit într-un spital londonez înconjurat de familia sa, la vârsta de 80 de ani, a declarat marți purtătorul de cuvânt al artistului, potrivit Antena 3.

„Cu o tristețe imensă anunțăm moartea iubitului nostru Charlie Watts. A murit pașnic într-un spital londonez mai devreme, înconjurat de familia sa”, a spus purtătorul de cuvânt.

Charlie a fost un soț, tată și bunic prețuit și, de asemenea, ca membru al The Rolling Stones, unul dintre cei mai mari bateriști din generația sa”, a continuat acesta

Născut la Londra în 1941, Watts a început să cânte la tobe în cluburile londoneze de blues la începutul anilor 1960, înainte de a fi de acord să-și unească forțele cu Brian Jones, Mick Jagger și Keith Richards în grupul lor incipient, Rolling Stones, în ianuarie 1963.

Găsind succesul inițial în Marea Britanie și Statele Unite cu coveruri, grupul a obținut faima la nivel mondial cu hit-uri scrise de Jagger-Richards, inclusiv „(I Can’t Get No) Satisfaction”, „Get Off of My Cloud” și „Paint It, Black” . Cel mai cunoscut album al trupei rămâne „Aftermath”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *