PSnews

Lifestyle

UPDATE Cheloo, doi ani de închisoare cu suspendare

cugetliber.ro

UPDATE

Cătălin Ştefan Ion, solistul trupei Paraziţii, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru deţinere şi trafic de droguri în vederea consumului propriu.

Decizia Tribunalului Prahova şi nu este definitivă.

——————————————————–

Cheloo (Cătălin Ștefan Ion), unul dintre cei doi vocaliști ai formației Paraziții, își așteaptă miercuri sentința în dosarul în care DIICOT îl acuză de trafic de marijuana.

Cântărețul a venit la Tribunalul Prahova la ora 10 dimineaţă, când a fost programată şedinţa în cauză. La intrare, Cheloo le-a declarat jurnaliştilor că este prezent la instanţă pentru un eveniment monden, o nouă lansare de album Paraziţii. Ulterior, el a afirmat că a făcut un acord de recunoaştere cu procurorul de caz, conform Adevărul.ro.

„Este o lansare de album Paraziţii, o piesă nouă, eveniment monden. Da, am făcut un acord de recunoaştere, vă deranjează? Am venit aici să mă judec. Dacă ar fi după mine, aş fi acasă acum”, a declarat Cheloo, la intrarea în sediul Tribunalului Prahova.

Întrebat dacă are emoţii, solistul trupei Paraziţii a replicat ironic: „Întodeauna sunt emoţionat, agitat şi îmi tremură mâinile”.

Tribunalul Prahova urmează să decidă dacă va accepta pedeapsa propusă de procurorii DIICOT Ploieşti, în urma acordului de recunoaştere pe care Cheloo a acceptat să-l facă pentru consum și trafic de cannabis. Pedeapsa propusă de către DIICOT este de doi ani cu suspendare şi interzicerea unor drepturi.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi