Cher a cerut tutela fiului ei cel mic din cauza temerilor legate de abuzul de droguri

Sursă foto: Facebook / Film Now

Cântăreaţa şi actriţa Cher a cerut să-i fie acordată tutela pentru fiul ei cel mic, de teamă că acesta nu poate să-şi gestioneze banii, potrivit unor informaţii, scrie skynews.com.

În documentele legale consultate de New York Post şi de site-ul de ştiri pentru celebrităţi TMZ, vedeta pop sugerează că Elijah Blue Allman este „incapabil să îşi gestioneze propriile resurse financiare”.

Potrivit TMZ, bărbatul în vârstă de 47 de ani are dreptul la plăţi regulate de la un fond înfiinţat de regretatul său tată şi cântăreţ Gregg Allman din trupa Allman Brothers Band.

Se spune că Cher, care a fost căsătorită cu Allman între 1975 şi 1979, se teme că acesta îşi va cheltui toţi banii pe droguri din cauza unor presupuse probleme legate de sănătatea sa mintală şi de abuzul de substanţe.

Doi dintre fraţii săi ar fi nominalizat-o pe Cher să aibă grijă de afacerile financiare şi personale ale fiului ei.

Un exemplu notoriu al unuia dintre aceste aranjamente juridice complexe a fost cel al lui Britney Spears, a cărei viaţă s-a aflat în mare parte sub controlul tatălui ei din 2008 până în 2021.

Acest lucru a fost pus în aplicare după ce s-a spus că Spears ar fi suferit de probleme de sănătate mintală.

Documentele lui Cher, care au fost depuse miercuri, vin după ce aceasta a negat acuzaţiile potrivit cărora ar fi angajat bărbaţi pentru a-şi răpi fiul dintr-o cameră de hotel din New York în noiembrie 2022.

Afirmaţiile au fost făcute de soţia lui, Marie King, de care a intentat divorţ în 2021.

Cher a declarat pentru revista People că „acest zvon nu este adevărat”.

Cântăreaţa în vârstă de 77 de ani a folosit, de asemenea, depunerea dosarului de tutelă pentru a o ataca pe King, acuzând-o că nu a fost „sprijin pentru recuperarea lui Elijah” şi că a lucrat pentru a-l împiedica „să devină curat şi treaz”.

Acesta adaugă că Cher îşi iubeşte fiul „enorm şi a acţionat întotdeauna cu gândul la interesele lui”.

Cher mai are un fiu mai mare, Chaz Bono, în vârstă de 54 de ani, din căsătoria cu Sonny Bono.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL