Chestionarul antidrog realizat de Prefectura Capitalei

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Introducerea în şcolile Capitalei a cursurilor şi a testelor antidrog este privită cu ochi buni de elevii bucureşteni, conform amplului chestionar iniţiat de către Instituţia Prefectului Municipiul Bucuresti, la care au răspuns peste 20.000 de elevi. Astfel, 60,2% dintre respondenţi sunt de acord cu introducerea testelor antidrog în şcoli, iar 50% sunt de acord cu efectuarea periodică a analizelor de sânge în vederea depistării substanţelor în sânge, iar 77,2%, consideră că introducerea cursurilor antidrog în programa şcolară ar fi foarte benefică pentru tineri.

„Astfel, 60,2% dintre respondenţi sunt de acord cu introducerea testelor antidrog în şcoli, iar 50% sunt de acord cu efectuarea periodică a analizelor de sânge în vederea depistării substanţelor în sânge”, arată comunicatul de presă al Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti.

O majoritate covârşitoare dintre elevi, 77,2%, consideră că introducerea cursurilor antidrog în programa şcolară ar fi foarte benefică pentru tineri.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: