Skip to content
Internațional

China interzice accesul nevaccinaților în supermarketuri, școli, spitale sau în mijloacele de transport

vox.com

China va interzice accesul persoanelor nevaccinate împotriva Covid-19 în școli, spitale, parcuri, supermarketuri, mijloace de transport în comun și alte locuri publice. Măsura este așteptată să intre în vigoare la finalul lunii iulie și va fi adoptată în cel puțin 12 din cele 22 de provincii ale țării.

Autoritățile locale chineze intensifică restricțiile asupra rezidenților care nu s-au imunizat împotriva coronavirusului și le interzic acestora accesul în zeci de spații publice. Printre acestea se află și cafenelele, sălile de fitness, benzinăriile și băncile.

Vaccinarea anti-Covid este „o datorie și o obligație” a fiecărui cetățean”, a avertizat un consiliu local, care a scos în evidență situația pandemică „severă și complicată” din alte țări, potrivit Insider, citat de Digi 24.

Majoritatea provinciilor din China susțin că marea problemă va fi implementarea unor astfel de restricții în școli, instituții dar și în zone publice. O parte din ele, ca orașul Luzhou, de exemplu, le cer persoanelor nevaccinate să își furnizeze datele și informațiile de contact când intră în astfel de locuri și le încurajează să se imunizeze împotriva COVID-19. De asemenea, autoritățile din comitatul Tanghe din provincia Henan au anunțat că agențiile sale guvernamentale nu vor mai plăti angajații dacă aceștia nu se vaccinează.

Altele, în schimb, au impus interdicții totale pentru nevaccinați, chiar dacă autoritățile de la Beijing nu au instituit deocamdată vaccinarea obligatorie. Cu toate acestea, restricțiile sunt în linie cu obiectivul guvernului central de a obține o rată a imunizării împotriva coronavirusului de 80%.

China afirmă că a produs până acum 1,4 miliarde de doze de vaccin anti-Covid, aproape destule pentru a imuniza întreaga populație a țării cu prima doză, însă nu este foarte clar câte persoane au făcut rapelul. Totodată, China plănuieşte să întărească vaccinarea populaţiei, vaccinată majoritar cu serurile chinezești Sinopharm and Sinovac, cu o doză adiţională a vaccinului împotriva COVID-19 bazat pe tehnica ARN mesager și dezvoltat de companiile Pfizer şi BioNTech.

1 comentariu la “China interzice accesul nevaccinaților în supermarketuri, școli, spitale sau în mijloacele de transport

  1. Cum e posibil asa ceva ? Acel asa zis vaccin a produs mai multe victime decat boala. Cercetarile dovedesc ca contine subst toxice oxid de grafen , care se depun in organele interne , mai ales in ovare fiimd un pericol real pt reproducere. Acea substanta are proprietati magnetice, fiind f periculoasa si e modificata de 5G, din pacate. ARN mesager da instructiuni organismului sa produca o proteina, asemanatoare cu cea a virusului. Si cu asta ce am facut ? Ceea ce produce corpul in urma vaccinului , face ce nu trebuie coaguleaza sangele. Lipeste globulele roșii si trombocitele , ceea ce nu se intampla in mod normal.
    Exista multe probleme cu aceasta substanta care modifica ADN Cercetarile arata ca nu a avut loc nici un efect pe animale de experientă. Atunci ce e cu aceasta nebunie. Vaccinul nu te imunizeaza deloc, nu creste titrul de anticorpi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *