Skip to content
Sport

Chipciu: Ne-a fost frică să nu pierdem

Tricolorilor le-a fost teamă să nu piardă meciul cu Lituania, după ce au luat gol în ultimul minut de joc, urmând să câştige totuşi în prelungiri. Mijlocaşul echipei naţionale a României, Alexandru Chipciu a spus că România a avut şansă în Lituania.

„A fost un meci greu, eram siguri că va fi foarte greu. Nu e uşor să câştigi pe un teren sintetic. Ne-a fost teamă că nu vom câştiga, dar am avut şansa de partea noastră. Îmi pare rău că nu voi juca împotriva Serbiei, dar doar pentru mine, nu cred că sunt o mare pierdere pentru echipa naţională, suntem jucători de valori senisibil egale. Dacă vom face un meci mare cu Serbia, avem şansa de a câştiga, mai ales că îi avem şi pe suporteri aproape”, a spus Chipciu la Pro TV, după meciul din Lituania.

Naţionala României a învins joi selecţionata Lituaniei în deplasare, cu scorul de 2-1, în cea de-a treia partidă a Grupei a 4-a a Ligii Naţiunilor. Tricolorii au reuşit să câştige meciul în chiar ultimul minut de joc,90+4, după ce fusese egalată în minutul 90.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *