Skip to content
Sport

Chirilă, apel către tineri: Nu uitați că puteți schimba ceva la voi acasă!

http://www.cabral.ro/

Cântăreţul şi actorul Tudor Chirilă face un apel către generația tânără sa participe la procesul de vot care va avea loc duminică, 11 decembrie.

”Chiar daca se gandesc sa plece din tara, reprezentantii noii generatii sa nu uite ca pot schimba ceva la ei acasa. Eu cred ca este mai degraba o obligatie sa mergem la vot, decat un drept. E obligatia generatiei foarte tinere intre 18 si 30 de ani pentru ca inainte de a pleca din tara ar trebui sa se gandeasca daca n-ar fi mai bine sa incerce sa o schimbe. De fiecare data cand vrem sa facem o schimbare putem sa o facem prin vot.

Cred ca e o datorie a ta fata de tine sa incerci sa schimbi lucrurile in tara asta. Mi-as dori foarte mult ca gasca asta foarte tanara, studenti, elevi de 18 ani, sa se duca la vot. Hai sa aflam odata cum e cu tara asta, sa nu mai decida pentru noi o minoritate. Hai sa vedem cum sta treaba cand decide o majoritate si cand oamenii merg la vot in numar mare.

Mi-as dori sa va conving cumva, oricare ar fi votul vostru. Iesiti la vot!”, a spus Tudor Chirila, potrivit Știrileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *