Skip to content
Sport

Chirilă, deranjat de modificarea Pilonului II: PSD nu are viziune

www.cabral.ro

Tudor Chirilă și-a exprimat nemulțumirea pe pagina personală de Facebook printr-o scrisoare privitoare la modificarea Pilonului II al pensiilor private.

Chirilă acuză PSD-ul că nu are viziune și că nu ia în considerare faptul că tinerii de astăzi sunt pensionarii de mâine.

Atacul la pilonul 2 de pensii demonstrează, daca mai era nevoie, un lucru inspaimantator: PSD nu are viziune, nu stie cum sa conduca tara, nu are un proiect coerent si mai ales nu da doi bani pe tinerii de azi care sunt pensionarii de maine.

În mod normal ar trebui sa fie interesati de pensionarii viitorului pentru ca s-a demonstrat ca o majoritate consistenta de pensionari aduce voturi PSD. Doar ca disperarea de a se salva in prezent e prioritara: trebuie musai sa controleze justitia, sa scape de puscarie si sa se reconecteze puternic la robinetele cu banii statului.

Atacul la Pilonul 2 ar trebui sa salveze aparenta de eficienta a acestei guvernari dezastruoase. Diminuand contributiile la Pilonul 2 guvernul obtine micsorarea de 3 ori a viitoarelor pensii. N-au nicio problema sa lase fara bani contribuabilii de azi. Se bazeaza pe un adevar: romanii uita. Si ei vor putea manipula aceasta uitare in favoarea lor. Vor gasi alti vinovati. La asta se pricep cel mai bine. Ei si televiziunile lor”, a declarat acesta pe contul personal de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *