PSnews

Lifestyle

Chirilă îl face praf pe Dragnea: E mai rău ca în februarie

www.cabral.ro

Artistul Tudor Chirilă se întreabă unde au dispărut protestatarii, în contextul în care situația actuală din mediul politic aruncă o umbră mult mai îngrijorătoare decât încercarea Guvernului de a trece OUG 13 la ordinul lui Dragnea.

„Este MULT mai rău decât ceea ce s-a întâmplat în februarie la ceas de noapte. O țară întreagă este călcată în picioare de un singur om”, scrie Chirilă pe o rețea de socializare.

Acesta contestă pozițiile publice arborate de reprezentanții  partidelor parlamentare, in condițiile în care multe dintre acestea au devenit manta de vreme rea pentru personaje implicate în diverse scandaluri de corupție.

„România este pur și simplu sugrumată, strivită de luptele pentru putere dintr-un partid de penali. Alt partid populat de penali (PNL) asistă neputincios de pe margine. USR nu are penali, dar nu reușește să devină partid. Alte partide adăpostesc alți penali. Țara este aproape de haos legislativ și administrativ”, scrie Tudor Chirilă pe contul său de Facebook, nu fără a auita să ceară și o lege a lustrației în administrație.

„Mă întreb: oare de ce nu sunt de două ori mai mulți oameni în stradă decât în februarie cu o cerere simplă? O nouă lege a lustrației, niciun condamnat penal în funcție publică. Sau orice revendicare de bun simț care să elibereze politica și administrația românească de acești ticăloși fără scrupule”, se revoltă artistul în postarea sa de pe Facebook.

 

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi