Skip to content
Sport

Chirilă, puternic semnal de alarmă: Oamenii trebuie să fie atenți cu Guvernul!

ziuaconstanta.ro
" "

Cântărețul Tudor Chririlă, într-un interviu pentru Ziare.com, a criticat dur acțiunile guvernului condus de Sorin Grindeanu și atrage atenția că oamenii trebuie ”sa citeasca, sa se informeze de eventualele abuzuri”.

”Guvernul Grindeanu tine vie vigilenta oamenilor, stimuleaza spiritul civic al romanilor. Daca se schimba guvernul, vigilenta aceasta ar putea fi pacalita. Oamenii stiu ca trebuie sa fie atenti cu Guvernul Grindeanu, sa citeasca, sa se informeze. E felul in care trebuie sa traim”, afirma actorul si muzicianul Tudor Chirila.

" "

„Pentru ca noi nu stim sa lucram in echipa, traim in continuare cu iluzia conducatorului unic salvator, in jurul caruia se grupeaza niste baieti pe care ii tine in mana. Noi asteptam de la conducatorul Romaniei sa fie Messi. OK! Dar cine il serveste ca sa inscrie si sa apara infrastructura, reforma in educatie si sanatate?”

”E foarte important ca oamenii au inceput sa citeasca, sa studieze legi, sa se intereseze la juristi, ca sa inteleaga ce se intampla. Foarte multa lume in strada e foarte informata. Oamenii au facut slalom printre manipularile jalnice venite dintr-o parte a mediei. Sunt oameni care nu mai pot fi prostiti usor.

Duminica, de exemplu, discutam daca e oportuna solicitarea de depolitizare a CCR. Eu cred ca e absurd sa ceri depolitizarea, e normal ca judecatorii CCR sa fie numiti de presedinte si de Parlament.

Dar criteriile pentru judecatori sunt legate doar de exercitiul in domeniul juridic minimum 18 ani. Deci daca sunt 18 ani jurist la Romtelecom, ma pot califica judecator la CCR. Mi se pare o problema. Vorbim despre competenta de a interpreta Constitutia. Or, aici puterea judecatoreasca nu e cu adevarat reprezentata.

Nu vad de ce nu s-ar putea pune in dezbatere ca judecatorii CCR sa aiba o calificare superioara, sa vina, de exemplu, din mediul magistratilor. Dar am putut sa port aceasta discutie pentru ca m-am informat”, a declarat cântărețul.

1 comentariu la “Chirilă, puternic semnal de alarmă: Oamenii trebuie să fie atenți cu Guvernul!

  1. Vezi-ti ba Chirila de treaba ta și nu mai facă tu justiție. Cine te crezi? Du-te și fă-ți operație estetica ca arăți ca un infractor. Sau ești deja?! Ce știi tu despre justiție? Cum poți sa aperi vrajeala asta românească de justiție? Ești cumva plătit? Ca altfel nu se explica. Trădătorule de neam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *