Skip to content
Sport

Chirilă scoate la lumină strategia PSD: Miza e prea mare ca să renunțe ușor

www.cabral.ro

Tudor Chirilă a comentat, pe pagina sa de Facebook, intențiile lui Liviu Dragnea cu privire la Ordonanța 14/2017. Solistul trupei Vama precizează că PSD nu va renunța „așa ușor” la modificarea Codului Penal deoarece „miza e prea mare”.

„Încrederea mea în Dragnea și Grindeanu este ZERO așa că nu pot să nu mă gândesc că și-au schimbat strategia și pregătesc un alt tip de asalt. Este doar un comunicat de presă care nu ne spune nimic despre ce se întâmplă în spatele ușilor închise și dacă ăsta este într-adevăr mesajul și acolo. Până la urmă e posibil ca înțelegerea din culise să fie alta și la vot parlamentarii PSD să îl „dezamăgească” pe liderul suprem votând pentru respingere. Dar asta ar însemna că parlamentarii nu-și mai ascultă liderul ceea ce în PSD nu prea e permis. Un lider care nu se impune într-un partid care funcționează pe verticală ar trebui să demisoneze. Pe scurt, nu cred o iotă. Miza e prea mare ca să renunțe așa ușor”, scrie Chirilă pe Facebook.

https://www.facebook.com/TudorChirilaOfficial/?fref=ts

3 comentarii la “Chirilă scoate la lumină strategia PSD: Miza e prea mare ca să renunțe ușor

  1. La fel de mare e și de partea cealaltă. Și când dl. Chirilă va vedea asta, că în toiul nopții și pe ascuns, ca hoții lucrează și alții, va avea din nou o certitudine spulberată.

  2. În locul ăstuia nu as mai dormi noaptea.sa organizezi tu proteste în strada pt niște legi care trebuie de fapt sa fie date. Sa ieși tu în strada pt instaurarea dictaturii în continuare în România. Pai dacă ești asa smecher chirila de ce nu organizezi proteste pt jafurile din păduri, pt casele false a lui Klaus, pt anrp, pt dosarele procurorului general care s-au terminat cu nup, etc.?ai idee cati oameni stau 4-5 ani în pușcării condamnați pe legi ilegale, fapte care nu exista, inventate, familii distruse, copii, nu ai remușcări?în timp ce adevărații hoți fura în continuare și stau lejer în vacante luxoase destrabalandu-se pe banii și viețile săracilor mai ales acelora din pârnaie? Vai de capul tău. Toate astea se plătesc în viata asta, mai ales dacă ai și copii. Dumnezeu exista. Mai bine te-ar preocupa niște operații estetice ca ești urat foc. Cred ca de aia ești și afurisit. Ești o rușine de om.mai bine te-ar preocupa adevărații infractori care imparatesc nu mărunțișurile. Sau tu ești unu de ala care se bucura pt mărunțiș?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *