Skip to content
Politică

Cinci ani de la #Colectiv. Rareș Bogdan: Vrem vinovații, până la unul! JUSTIȚIE, NU CORUPȚIE! Corupția ucide!

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan susține că „suntem datori să rupem lanțul complicităților care ucid, să nu tolerăm nicio autoritate care închide ochii la nerespectarea legii”. El amintește că 65 de tineri au murit în tragedia Colectiv care a avut loc în urmă cu 5 ani, precizând că „ticăloșia, corupția, lenea, nepăsarea, incompetența trebuie combătute fără milă și sancționate aspru”.

„5 ani de la cea mai mare nenorocire care a lovit România după revoluție. Din inima noastră curge sânge gândindu-ne la sufletele sfâșiate ale celor care și-au pierdut copiii, rudele și prietenii la #Colectiv. 65 de tineri pentru care ceasul a stat, pe Pământ, ne cer, de Dincolo, să facem totul pentru ca asemenea tragedii să nu mai aibă loc. Suntem datori să rupem lanțul complicităților care ucid, să nu tolerăm nicio autoritate care închide ochii la nerespectarea legii. Ticăloșia, corupția, lenea, nepăsarea, incompetența trebuie combătute fără milă și sancționate aspru. No mercy! Vrem vinovații, până la unul! JUSTIȚIE, NU CORUPȚIE! Corupția ucide!
Dumnezeu să ne ajute!”, scrie Rareș Bogdan.

" "
" "

Au trecut 5 ani de la tragedia din clubul Colectiv, iar subiectul a rămas în continuare extrem de sensibil în memoria multora. Multe lucruri au rămas de asemenea nelămurite în legătură cu seara de 30 octombrie 2015. La clubul Colectiv, care în realitate era o fabrică de încălțăminte dezafectată, avea loc un concert al trupei Goodbye to Gravity, cu ocazia lansarii unui nou album, numit „Mantras of War”. Incendiul care a izbucnit din senin a curmat viața a 64 de persoane. Există un lanț întreg de vinovății, de incompetență și corupție. Intervenția s-a produs prea târziu, lucru care a produs și mai multe victime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *