Skip to content
Video

Cinci întrebări-fulger pentru Alina Gorghiu EXCLUSIV

www.evz.ro

Alina Gorghiu, președintele Partidului Național Liberal, a fost prezentă la cea mai recentă ediție a interviurilor video PSnews.ro.

Alina Gorghiu a fost supusă testului de spontaneitate conținând cinci întrebări-fulger. Acestea s-au referit, în principal, la demisia sa anunțată în cazul unui eșec al PNL la alegerile parlamentare, ipoteza unirii Republicii Moldova cu România, „răul din PSD” –  Victor Ponta/Liviu Dragnea, precum și ideea de toleranță, lansată în spațiul public de președintele Klaus Iohannis în privința căsătoriile netradiționale.

Mai mult, președintele PNL a vorbit cu sinceritate despre viața de familie și viitorul pe care și-l dorește pentru fiul ei, Noah.

Redăm mai jos setul de întrebări puse de către jurnalistul Dan Bucura, urmând ca, la finalul articolului, să găsiți materialul video conținând răspunsurile date de către Alina Gorghiu.

  1. Părerea Alinei Gorghiu ca om: România ar trebui să se unească cu Republica Moldova? Nu ca politician; repet: ca om! Dacă da, în ce condiții credeți că ar trebui consultați, sub o formă sau alta, românii, cu privire la acest subiect?
  2. Numiți răul cel mic: Victor Ponta sau Liviu Dragnea? Argumentați.
  3. Nuanțați un pic ideea de demisie în caz de eșec în ziua de 11 decembrie dacă nu veți face guvernul. Veți pleca de la șefia PNL, veți face un pas înapoi și din politică, ar trebui ca, la acest demers, să se mai alieze și alți lideri din PNL?
  4. Considerați că demersul lui Klaus Iohannis de a arunca în spațiul public ideea de toleranță față de căsătoriile netradiționale a fost o gafă politică a domniei sale care a afectat și PNL? Care este viziunea dumenavoastră față de acest subiect?
  5. Aveți un băiețel, Noah, să vă trăiască! Știu că e prematur să vorbim despre așa ceva, dar ca orice părinte, îi previzionați un viitor în viață. Întrebarea mea ar fi: în momentul de față, vedeți ca acel viitor ar putea fi în România sau într-o altă țară din lume?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *