Skip to content
Politică Video

Cinci întrebări-fulger pentru Șerban Nicolae EXCLUSIV

psnews.ro

Senatorul PSD Șerban Nicolae a fost invitatul celei mai recente ediții a interviurilor video PSnews.ro.

Parlamentarul de Mehedinți a răspuns spontan unui set de cinci întrebări-fulger, puse de către jurnalistul Dan Bucura, despre cele mai importante teme ale momentului.
Acestea s-au referit, în principal, la oferta electorală a PSD pentru alegerile din decembrie, la inițiativele legislative ale colegei sale deputat PSD, Cătălina Ștefănescu, candidatura lui Victor Ponta (în contextul în care este și vector de imagine al PRU), ipoteza demisiei liderului PSD Liviu Dragnea (în eventualitatea în care nu ar reuși să ducă PSD-ul la guvernare).

Mai mult, senatorul a oferit un răspuns celor care, de-a lungul timpului, l-au etichetat drept „omul lui Iliescu”.

Redăm mai jos setul de întrebări puse de către jurnalistul Dan Bucura, urmând ca, la finalul articolului, să găsiți materialul video conținând răspunsurile date de către Șerban Nicolae.

1.Ce caracteristici comune și ce vă leagă să faceți parte din aceeași echipă, pe listele din București, cu doi colegi de partid: doamna Beatrice Tudor și doamna Sheila Abdulamit? Ambele sunt colege în echipa București, sunt oferta electorală a PSD-ului.

2. Puteți să enumerați o singură inițiativă legislativă a colegei dv. deputat PSD de Teleorman, domana Cătălina Ștefănescu, cel mai tânăr deputat în mandatul care se încheie pe 11 decembrie?

3. Cât de normal vedeți gestul lui Victor Ponta de a candida la 11 decembrie pe un post eligibil la Gorj, dar, în același timp, să fie și vector de imagine pentru un partid concurent?

4. Ce le răspundeți astăzi celor care, de-a lungul timpului, v-au pus eticheta ca fiidn omul lui Iliescu în PSD? Sau celor care spun astăzi că dv. sunteți apropiat și colaborator al fostului senator Cătălin Voicu?

5. Alina Gorghiu, președintele celui de-al doilea partid cu șanse electorale a fost tranșantă și a spus că, în cazul în care nu va reuși să bage formațiunea pe care o reprezintă la guvernare, va demisiona, va lăsa pe altcineva la conducere. Credeți că și Liviu Dragnea ar trebui să facă același lucru, în eventualitatea unui eșec în ceea ce privește introducerea PSD-ului la guvernare după 11 decembrie? Ar fi un gest de onoare pe care ar trebui să-l facă ținând cont că, în esență, ar fi al doilea eșec pe care l-ar gira, după candidatura la Victor Ponta la Președinție?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *