Skip to content
Sănătate

Cinci persoane care se aflau în pavilionul de la Institutul Matei Balş afectat de incendiu mai sunt internate

Inquam Photos / Octav Ganea

Ministerul Sănătăţii precizează că 5 persoane care se aflau în pavilionul de la Institutul Matei Balş afectat de incendiu mai sunt internate.

În prezent, dintre pacienţii care se aflau în Pavilionul V mai sunt internate 5 persoane, şi anume 2 persoane la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca), 1 persoană la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi alte 2 persoane care au fost relocate în cadrul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Univ. Dr Matei Balş” din Bucureşti”, a precizat luni Ministerul Sănătăţii.

De asemenea, ministerul dezminte informaţia potrivit căreia un alt pacient internat în pavilionul în care s-a produs incendiul de la Institutul „Matei Balş” a decedat.

Ministerul Sănătăţii transmite, ca urmare a informaţiilor apărute în mass-media, că pacientul la care presa face referire nu se afla în Pavilionul V al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Univ. Dr Matei Balş” din Bucureşti la momentul incendiului din 29 ianuarie 2021 şi nici nu are legătură cu acesta”, a precizat instituţia.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *