Cinci persoane condamnate la închisoare, aduse în ţară de Poliţia Română în ultimele două zile

Sursa: news.ro

Cinci persoane care aveau emise pe numele lor mandate de executare a unor pedepse cu închisoare pentru infracţiuni precum cele rutiere, furt şi distrugere au fost aduse în ţară de Poliţia Română, în ultimele două zile.

Poliţia Română a anunţat, joi, că a fost adus un bărbat de 24 de ani, domiciliat în Gorj, urmărit internaţional pentru furt calificat. El a fost adus din Germania, având emis de către Judecătoria Târgu Mureş un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la doi ani.
De asemenea, a fost adus un bărbat de 27 de ani, domiciliat în Braşov, urmărit internaţional pentru violenţă în familie. El a fost adus din Germania, având emis de către Judecătoria Braşov un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 2 ani şi 6 luni.
Un alt bărbat, de 36 de ani, domiciliat în Bucureşti, era urmărit internaţional pentru infracţiuni de furt calificat. Acesta a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Judecătoria Sectorului 4 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL