Skip to content
Societate Știri locale

Cinci persoane cu ameţeli şi stări de vomă, la spital, după ce la un mall din Sibiu a fost semnalat un miros ciudat

news.ro
" "

Cinci persoane care acuzau ameţeli şi stări de vomă după ce la mall-ul Promenada din Sibiu a fost semnalat miercuri seară un miros ciudat au ajuns la spital pentru investigaţii suplimentare. Situaţia în mall este evaluată după ce instituţii specializate au făcut măsurători

Au fost efectuate măsurători şi a fost evaluată situaţia în colaborare cu instituţiile competente, fiind în desfăşuare analiza  situaţiei produse, anunţă ISU Sibiu.

" "
" "

Au primit îngrijiri medicale cinci adulţi care acuzau ameţeli şi stări de vomă şi care  ulterior, au fost transportaţi la UPU Sibiu pentru investigaţii suplimentare.

Pompieri militari şi specialiştii în apărare Chimică, Biologică, Radiologică şi Nucleară au rămas pentru supravegherea preventivă a zonei, scrie news.ro.

ISU Sibiu va organiza joi o conferinţă de presă, pe această temă.

Mall-ul Promenada din Sibiu a fost evacuat, miercuri seară, în urma unui apel la 112 prin care se semnala prezenţa unui miros. Echipajul specializat al ISU Sibiu evaluează situaţia. Reprezentanţii mall-ului au transmis că evacuarea s-a făcut „din cauza unei defecţiuni minore a unei valve de CO2”. Trei pompieri de la serviciul privat au primit îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Mall-ul Promenada a fost deschis în 14 noiembrie.

Atunci, specialiştii din cadrul inspecţiei de preveniere a ISU Sibiu au efectuat o activitate de control în teren la sediul noului Mall din Municipiul Sibiu şi s-a aplicat o sancţiune contravenţională în cuantum de 50.000 de lei, conform legii, pentru punerea în funcţiune a construcţiei fără obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu.

Ulterior, ISU Sibiu a precizat că reprezentanţii instituţiei au fost invitaţi pentru a participa la o nouă recepţie a mall-ului din municipiul Sibiu, însă reprezentanţii acestuia le-au comunicat verbal că întâlnirea va avea loc la o dată ulterioră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *