Skip to content
Politică

Cinci persoane reținute în dosarul de corupție de la CFR

Cinci persoane, printre care şi Călin Mitică, au primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore în dosarul de corupție de la CFR. Aceștia sunt acuzaţi de infracţiuni de corupţie, iar miercuri vor fi prezentaţi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

După audieri, Călin Mitică, omul de afaceri din Cluj acuzat de DNA că se află în centrul unor afaceri de corupţie la CFR, a fost reţinut, informează Rtv.net. El a fost audiat la sediul DNA Cluj, în dosarul de corupţie în care au avut loc mai multe percheziţii, inclusiv la CFR Călători şi CFR Marfă.

Marţi, procurorii DNA Cluj l-au pus oficial pe Călin Mitică sub acuzare pentru constituirea unui grup infracţional organizat.

În acelaşi dosar a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi Teodor Gavriş – director în cadrul CFR Călători. Acesta ar fi primit mită aproape jumătate de milion de lei pentru a avantaja Remarul 16 Februarie SA Cluj-Napoca la atribuirea unor contracte. A fost reţinut şi directorul Salinei Ocna Dej, Georgel Mihuţ.

Citește și: UPDATE PSnews.ro prezinta in exclusivitate documentul care il leaga pe Blaga de Calin Mitică.Tsunamiul DNA se apropie de Modrogan. De ce Călin Mitică le dă fiori reci liderilor ACL. DOCUMENT

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *