Skip to content
Societate

Cinci persoane suspectate că aprovizionau piaţa de droguri din judeţul Tulcea, arestate preventiv în urma a 15 percheziţii făcute de DIICOT

politia romana

Cinci persoane au fost arestate preventiv pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc, în urma a 15 percheziţii făcute de procurorii DIICOT Tulcea în judeţele Tulcea şi Constanţa. Cei cinci sunt suspectaţi că, în perioada 2018-2020, au vândut droguri aduse din alte judeţe sau din Spania.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Tulcea şi B.C.C.O. Constanţa, au făcut, vineri, 15 percheziţii domiciliare, dintre care 14 în localitatea Jurilovca, judeţul Tulcea, şi una în oraşul Năvodari, judeţul Constanţa pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, scrie news.ro.

Potrivit DIICOT, s-a stabilit că, în perioada 2018-2020, inculpaţii E.S., N.A., T.A. F.Ş. şi A.F. au aprovizionat piaţa drogurilor de risc şi de mare risc din judeţul Tulcea, droguri pe care le achiziţionau din alte judeţe din România sau de pe teritoriul Spaniei.

În urma efectuării percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi ridicate aproximativ 1.200 grame de cannabis, 3 pastile Ecstasy, 3,45 grame de rezină de cannabis (haşiş), mai multe grindere, cântare electronice, sumele de bani de peste 7000 Euro, 500 de USD, 50 de lire sterline, 32.000 lei şi un autoturism„, arată sursa citată.

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea au dispus reţinerea celor 5 inculpaţi pentru 24 de ore, iar sâmbătă Tribunalul Tulcea a decis arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

La acţiune au participat şi lucrători de poliţie din cadrul I.P.J. Tulcea, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea, jandarmi din cadrul I.J.J. Tulcea şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Tulcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *