Skip to content
Societate

Cinci persoane suspectate de trafic de droguri de mare risc, arestate; 30 de kilograme de droguri aduse din Spania, capturate de poliţişti

Cinci persoane suspectate de trafic de droguri de mare risc au fost arestate, în urma unei operaţiuni a autorităţilor care a durat aproximativ cinci luni. Drogurile erau aduse din Spania şi erau distribuite în Bucureşti. 30 de kilograme de droguri au fost capturate, după o percheziţie domiciliară şi trei acţiuni de prindere în flagrant, potrivit News.ro.

Poliţia Română a anunţat, luni, că, timp de aproximativ cinci luni, poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au investigat activitatea infracţională a unui grup organizat care s-ar fi ocupat de procurarea din Spania, transportul, introducerea în ţară şi disribuţia în Bucureşti de droguri de risc, de ordinul sutelor de kilograme.

Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, poliţiştii antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au organizat o acţiune în Bucureşti, finalizată cu 3 prinderi în flagrant delict şi o percheziţie  domiciliară. În urma acţiunii, au fost ridicate 54 de pungi cu cannabis (de aproximativ 30 de kilograme), sumele de 40.150 de lei şi 12.220 de euro, 6 telefoane mobile şi 6 cartele SIM”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române.

Şapte membri ai grupării au fost prezentaţi procurorului de caz DIICOT, cinci au fost reţinuţi şi, ulterior, arestaţi pentru 30 de zile.

La rândul lor, reprezetanţii DIICOT au precizat că valoarea de piaţă a drogurilor este de aproximativ 280.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *