Skip to content
Iași Știri locale

Cinci tineri au fost opriți dintr-un jaf cu focuri de armă

Gandul.info

S-au tras focuri de armă într-un cartier din Iaşi. Cinci adolescenţi, niciunul mai mare de 17 ani, au fost prinşi la furat. Pândeau de mult prada: o vilă impunătoare, ai cărei proprietari sunt plecaţi din ţară. Hoţii ştiau că în interior sunt lucruri de valoare, pentru că mai furaseră de acolo. Aseară au revenit însă, ca să ia cât mai mult. Vecinii au văzut ceva suspect, aşa că au sunat la poliţie.

Mama proprietarei: „Acum două zile au intrat şi au furat televizoarele amandouă. Deci este cineva din cartier. Pagubele sunt mari, oricum că nu ştiu ce au putut să ia. A avut şi bijuterii. A avut şi bani.”

Vecin: „Ei au ochit de mult… atât pot să vă spun că au ochit demult locaţia. A sunat la 112 cineva şi a venit poliţia imediat.”

La sosirea poliţiştilor, cei cinci adolescenţi au încercat să fugă.

Poliţiştii i-au somat pe tineri să se oprească iar întrucât doar unul dintre aceştia s-a conformat un poliţist a executat două focuri de armă”, a declarat Ioana Buștiuc, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Patru tineri au fost prinşi pe loc, iar unul a reuşit să fugă. Poliţiştii au ajuns însă repede şi la el.

Mama celui de al cincilea tânăr care ar fi părăsit locul faptei a apelat numărul de urgenţă 112 sesizând faptul că fiul său ar fi fost rănit”, a adăugat purtătorul de cuvânt IPJ Iași.

Prezenta două plăgi împuşcate la nivelul coapsei stângi, orificiul de intrare, şi cu orificiu de ieşire la nivelul genunchiului stâng”, a spus Lucian Cernahoschi, purtător de cuvânt Spitalul Sfânta Maria, scrie digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *