Skip to content
Politică

Cine ar putea fi următorul premier? Sociolog: Scenariul Dragnea, exclus!

www.myploiesti.ro

Cine ar putea fi următorul premier al României? Sociolog: Scenariul Dragnea, exclus!

Astfel, sociologul Alin Teodorescu, într-o transmisiune în direct la postul de televiziune Realitatea TV a susținut că Liviu Dragnea nu se va propune pe sine pentru funcţia de premier.

„Ne putem aştepta, indiferent cine este numit prim-ministru, la tensiuni între cele două, tensiuni superficiale”, a spus Teodorescu.

Mai mult, sociologul Alin Teodorescu spune că Liviu Dragnea s-a decis să nu se autopropună premier la discuţiile cu preşedintele Klaus Iohannis şi că va găsi o altă variantă de şef al Executivului.

„După părerea mea, Liviu Dragnea a spus că înţelege momentul şi că nu se va propune pe sine prim-ministru în întâlnirea de săptămâna viitoare. Nu ştiu pe cine va nominaliza. După părerea mea, s-a hotărât foarte greu, dar s-a hotărât, să nu se autopropună”, a mai spus sociologul, potrivit Realitatea.net

Însă,  Teodorescu nu-i dă acum nicio şansă lui Klaus Iohannis în faţa electoratului: „Dacă ar fi alegeri duminica viitoare, nu. Este cineva care l-ar bate de departe, şi în primul tur, şi în al doilea, chiar cu contiribuţia diasporei. Este cineva în România, o psd-istă, nu vă spun mai multe. Gabriela Firea l-ar bate de departe”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *