Skip to content
Politică

Cine ar putea modera confruntarea dintre prezidențiabili

IPP a invitat principalii candidaţii în alegerile prezidenţiale – Victor Ponta, Klaus Iohannis, Elena Udrea, Călin Popescu Tăriceanu, Teodor Meleşcanu şi Monica Macovei – să participe la o dezbatere electorală cu un format eficient pentru ca alegătorii să poată urmări oferta acestora.

Deși se vehicula un număr de patru moderatori pentru confruntarea prezidentiabililor, se pare că va fi unul singur. Adrian Moraru, director adjunct al IPP, a anunțat, la B1 TV, că Victor Ciutacu s-ar fi autopropus ca moderator al confruntării.

Miercuri, 29 octombrie, la ora 19, ar putea avea prima dezbatere, și poate singura, dintre cei mai importanți prezidențiabili. Institutul pentru Politici Publice (IPP) a lansat invitații pentru primii 6 prezidențiabili, în ordinea procentelor din sondaje, zice institutul: Victor Ponta, Klaus Iohannis, Elena Udrea, Călin Popescu Tăriceanu, Teodor Meleșcanu și Monica Macovei.

2 comentarii la “Cine ar putea modera confruntarea dintre prezidențiabili

  1. Nu ma intereseaza sa moderez dezbateri organizate de ONG-uri basiste. Eu nu sunt locotenent colonel acoperit, nu particip la Eurovision, nu caut Judecatorul Drept si nu plec la biliard de la cununie. Nu m-am autopropus nicaieri, nu mi-a propus nimeni nimic. Adrian Moraru bate campii. Moderez, toata saptamana viitoare, dezbateti organizate de Romania TV; in propria-mi emisiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *