Skip to content
Politică

Cine conduce Casa Națională de Pensii: Promovat de Orban, susținut de Violeta Alexandru, acuzat că a bătut o colegă de serviciu

3minute.net

Cu sprijinul Violetei Alexandru și al lui Ludovic Orban, Daniel Baciu a ajuns președinte al Casei Naționale de Pensii la 7 ani după ce fusese acuzat că a bătut o colegă de serviciu. Potrivit investigațiilor Pressnet, agresiunea s-ar fi produs în 2012, când Baciu era doar șef de serviciu la Casa Județeană de Pensii Dolj. Între el și subalterna sa, Carmen Udrică, ar fi avut loc niște discuții aprinse pe probleme de muncă, iar de la ceartă s-ar fi ajuns la bruscări și chiar câțiva pumni în coaste cărați de Baciu subalternei, potrivit 3minute.net.

Loviturile nu ar fi fost deloc ușoare, căci femeia s-a și internat câteva zile în spital. La ieșire, însă, victima l-ar fi iertat pe agresor, lăsând fapta fără urmări penale. Împăcarea celor doi s-ar fi făcut, mai scriu cei de la Pressnet, cu eforturi financiare din partea lui Baciu și doar la intervenția directoarei de atunci a Casei, Daniela Licu.

Un an mai târziu, presupusul agresor a fost avansat politic la șefia CJP Dolj. Odată cu promovarea, Daniel Baciu a devenit și posesorul unei averi cu semne de întrebare: două case și un teren, toate achiziționate în 2013, pe lângă un alt imobil din 2003. Ca răsplată pentru activitatea lui în slujba PNL, în 2019 ministresa Violeta Alexandru l-a cocoțat pe Baciu în vârful Casei Naționale de Pensii. Evident, cu acordul lui Orban.

CITIȚI ȘI https://psnews.ro/acuzatii-grave-la-adresa-directorului-casei-nationale-de-pensii-daniel-baciu-este-acuzat-de-agresiune-fizica-de-o-angajata-620455/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *