Cine e de fapt şoferul băut și drogat care a omorât o femeie în Popești-Leordeni

politie politia rutiera trafic
Sursa foto: Politia Romana

Şoferul băut și drogat care a provocat o tragedie în Popești-Leordeni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

În urma accidentului pe care l-a provocat, o femeie a ajuns la spital, iar o alta a murit chiar în ziua în care împlinea 56 de ani.

Conform surselor Știrile PRO TV, bărbatul care a provocat accidentul mortal din Popești Leordeni ar fi fost în trecut șeful Brigăzii de combatere a criminalității organizate București.

Individul are 59 de ani și ar fi condus Brigada de combatere a crimei organizate din București. A fost chiar șef de cabinet în vremea ministrului Gavril Dejeu și a iesit la pensie ca profesor al Institutului de Studii pentru ordine Publică din cadrul Ministerului de Interne.

Sâmbătă s-a urcat la volan, însă nu a mai stăpânit mașina și a intrat în plin în două femei. Pe una dintre ele a omorât-o chiar de ziua ei. În loc de petrecere rudele se pregătesc acum de înmormântare.

Bărbatul a lovit în total cinci autoturisme. Potrivit polițiștilor, etilotestul a arătat că avea alcoolemie de 1,12 per litru în aerul expirat. Mai mult decât atât, aparatul drug-test a indicat că ar fi consumat și substanțe interzise.

Vecinii spun că individul ar fi vrut să plece de la fața locului, însă a fost ținut acolo de martori.

După incident, șoferul a fost reținut și ulterior arestat pentru 30 de zile.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL