Skip to content
Politică

Cine e de vină pentru întârzierea lui Iohannis?

Klaus Iohannis a întârziat mai bine de o oră de la depunerea candidaturii sale de sâmbătă, anunțată pentru ora 13.30. Candidatul ACL a refuzat să comenteze motivele care au dus la această întârziere, însă, strategul său Vasile Blaga a dat un răspuns uluitor.

La o primă vedere, vinovați pentru întârzierea lui Iohannis au fost pesediștii lui Victor Ponta, care au blocat cu autocarele A1 și intrarea în București. Însă, Blaga a infirmat prin declarațiile sale acest scenariu. Cum era de așteptat, oamenii lui Klaus Iohannis nu dau vina pe ei pentru diverse întârzieri, ci pe altcineva.

În acest caz, Vasile Blaga a îndreptat presa către BEC, cei care s-ar fi făcut vinovați pentru această întârziere a depunerii candidaturii lui Iohannis.

Însă, Blaga a ținut să se laude că are mai multe semnături ca PSD.

Iohannis a arătat astăzi că îi lipsește o calitate esențială pentru un președinte, aceea a punctualității. În loc să ofere o explicație, Iohannis a trecut mai departe nestingherit, semn că nu îl interesează să se explice în fața celor care îl votează.

1 comentariu la “Cine e de vină pentru întârzierea lui Iohannis?

  1. S-a lansat–nava–AMIRAL IOHANNIS— cine-i sufla in panze ? Cum un personaj a lipsit la poza de grup—sa aiba grija la sparturi .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *