PSnews

Recent

Cine este adevărata mână dreaptă a lui Tudose din Guvern: Dacă pleacă el, plec și eu!

click.ro

Invitat miercuri seara la postul de televiziune Antena 3, premierul Mihai Tudose a vorbit despre relația pe care o are cu Marcel Ciolacu.

Astfel, premierul a spus că se cunoaște foarte bine cu vicepremierul, mai precis, de 25 de ani. Mihai Tudose a zis că deși Marcel Ciolacu este vicepremier fără portofoliu, face mai multă treabă decât orice altcineva din Guvern.

Mai mult decât atât, pentru a demonstra relația de încredere pe care o au, premierul a zis că dacă va pleca Ciolacu din Executiv, va pleca și el dat fiind faptul că au venit împreună.

„Dacă pleacă vicepremierul Marcel Ciolacu, plec și eu. Ne știm de 25 de ani. Facem vacanțele împreună, cu familiile, cu copiii. Lumea râde de el că este ministru fără portofoliu, adică vezi-Doamne că nu prea face nimic. Vă zic că muncește mai mult decât orice alt ministru. Puteți verifica pe camere: omul ăsta nu a stat niciodată la serviciu mai puțin de 12 ore pe zi. Vă spun foarte sincer: am venit împreună, plecăm împreună. Este o relație de încredere”, a zis premierul la Antena 3.

Mihai Tudose a lăudat și alți doi miniștri: „Petre Daea este un ministru extraordinar. Tudorel Toader, un profesionist, un profesor”.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi