Skip to content
Politică

Cine este Carmen Daniela Dan, prefectul de Teleorman și protejata lui Dragnea

Unii oameni ştiu că drumul către succes e presărat cu muncă şi efort. Alţii mizează pe diverse apropieri de puternicii zilei sau pe ideea că tendinţa sistemului e să asigure poziţii călduţe celor mai puţin competenţi, deci manipulabili.

Carmen Daniela Dan este prefectul de Teleorman și protejata președintelui PSD, Liviu Dragnea.

În anul 1989, aceasta era absolvent Liceului de filologie-istorie Zoia Kosmodemianskaia, Bucureşti. Cu toate acestea, abia în anul 2000 absolvea cursurile universitare ale Universităţii Ecologice Bucureşti. Întrucât circumstanţele au impus-o, în anul 2003 să se înscrie la Academia de Studii Economice Bucureşti, unde şi-a luat diploma de masterat în Managementul Afacerilor Publice Europene.

Totodată, în propriul CV, ea se descrie ca fiind o persoană cu o “capacitate de organizare şi gestionare a mai multor structuri organizatorice”, dar menţionează şi faptul că e adaptabilă şi că relaţionează la un “nivel superior”.

Oricum, la baza evoluţiei sale profesionale stă profesia de secretară, poziţie pe care a ocupat-o atât în cadrul CPUN, cât şi în cadrul Şcolii Generale Videle. Apoi a trecut la mediul bancar, începând cu Banca Agricolă din Videle, unde a ocupat poziţia de referent  şi terminând cu Raiffeisen, unde a ocupat job-ul de teller front office. Lucrurile s-au îmbunătăţit, din punct de vedere profesional, în anul 2001, când a devenit consilier juridic al Consiliului Judeţean Teleorman, în cadrul Serviciului Juridic şi Contencios iar apoi a devenit directorul Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al judeţului Teleorman.

Din vara anului 2012, Carmen Daniela Dan a fost subprefectul judeţului Teleorman.

În prezent, aceasta ocupă funcția de prefect al județului Teleorman, funcție pe care o deține din data de 13 martie 2014, potrivit turnucustiri.ro

 

2 comentarii la “Cine este Carmen Daniela Dan, prefectul de Teleorman și protejata lui Dragnea

  1. Carmen Daniela Dan a găsit un locușor călduț, dar este o persoană în plus care este ruptă de realitatea poporului și a țării. Când te afli într-un post atât de important nu îți dai demisia după cum bate vântul (fugi și nu lupți mai departe pentru țară).
    Dorința mea (ca a întregului popor) este să munciți și să luptați – stimați parlamentari și membrii ai guvernului (indiferent cine este premier) – pentru binele acestei țări și nu pentru binele vostru și a partidului vostru.
    Stimată d-nă Carmen Daniela Dan de cine vă temeți mai tare? De ceea ce vă spune ”superiorul” partidului sau de judecata istoriei? Eu nu țin cu nici un partid, din simplul motiv că nici un partid nu ține cu noi – poporul – dar țin cu cei care sunt adevărați oameni chiar și când ajung în vârful piramidei de putere și nu se lasă îmbătați de această putere.
    Ați câștigat voturile, pe care nu le meritați, cu promisiuni deșarte – precum Ceaușescu – (măriri de salarii), dar dacă vreți să îndepliniți tot ce ați promis, veți duce țara în haos. Pe de o parte PSD ați impus cu ani în urmă o serie de impozite și alte sute de taxe ca acum tot voi să le ștergeți, dar pe altă parte introduceți mereu altceva care nu duce la îmbunătățirea vieții omului de rând, doar a voastră. Ar fi bine să meditați mai mult și mai bine la viitorul țării și a acestui popor. Dumnezeu să vă lumineze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *