Cine este cel care a spart geamul la sediul DNA și ce plângere ULUITOARE a vrut să depună

Departamentul de Relații Publice al DNA a făcut câteva precizări privind incidentul de astăzi, de la sediul instituției, în care un cetățean nemulțumit a spart cu pumnul un geam.

Cu referire la incidentul petrecut la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, constând în aceea că numitul GRIGORE ION CRISTINEL a spart un geam de la uşa de acces în instituţie, facem următoarele precizări:

În zilele de 13 şi 29 august 2014, numitul GRIGORE ION CRISTINEL s-a prezentat în audienţă la Compartimentul Registratură, Grefă, Arhivă şi Relaţii cu publicul, relatând aspecte care pun îndoială capacitatea de discernământ a persoanei respective („are o cameră video implantată în ochi, are introdus în braţul drept un microcip, iar asistente şi medici au încercat să-l tortureze şi asasineze în Penitenciarul Giurgiu”).

Anterior, numitul GRIGORE ION CRISTINEL depusese o sesizare având un conţinut similar. La data de 22 iulie 2014 petentului i s-a comunicat un răspuns prin care a fost înştiinţat asupra competenţei D.N.A. şi a fost invitat să formuleze plângere sau denunţ dacă are cunoştinţă de săvârşirea unor fapte de corupţie.

La data de 08 octombrie 2014 aceeaşi persoană s-a prezentat din nou la sediul D.N.A., dar, după ce a intrat la procurorul de serviciu, numitul GRIGORE ION CRISTINEL a refuzat să comunice cu acesta. Ulterior, la ieşirea din sediul instituţiei a spart geamul uşii de acces.

Foto:rtv.net

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: