Skip to content
" "
Politică

Cine este Constantin Gherghe, primarul municipiul Drobeta Turnu Severin

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA)au ajuns  în biroul primarului municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe care este și președinte UNPR Mehedinți.

Interesant de văzut este însă cine este acest personaj.

Constantin Gherghe a intrat în politica în anul 2000 la PSD. Apoi a „trădat” PSD pentru PDL, PDL pentru PMP, iar PMP pentru UNPR.
Primarul de la Turnu Severin este primul edil de mare oraş declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate. El era în acelaşi timp şi avocat şi primar, informează Puterea.ro

Însă, spre sfârşitul mandatului său de viceprimar, Gherghe întră în conflict cu Constantin Dinu şi este dat afară din Primărie de PSD.  Rămas fără o alta posibilitate, Gherghe intră în  PDL, controlat de atunci de Mihai Stănişoară, intră în alegeri şi câştigă în 2004 Primăria Turnu Severin.

Mai mult, primarul din Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, apare printre clienţii reţelei care racola eleve pe care le exploata sexual, potrivit referatului procurorului care a cerut arestarea omului de afaceri Dănuţ Ovidiu Mârţ, considerat liderul grupării de proxenetism.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *